ponedjeljak, 31. siječnja 2011.

Ford Focus Electric vjerojatno kako bi podržao / DC brzo punjenje, sporije od Leaf nakon što su svi?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/31/ford-focus-electric-unlikely-to-support-dc-quick-charging-slowe/:
Ford Focus Electric vjerojatno kako bi podržao / DC brzo punjenje, biti sporiji nego Leaf nakon što su svi?
Na svojoj otkriće na CES , Ford propustili ni priliku za razgovor se mogućnost svoje Focus Electric naplatiti u pola vremena i Nissan lista kada je spojen na Level 2 (220 - 240V) punjač, od vrste koja Best Buy rado će instalirati za vas, za samo 1.499 dolara . Tri do četiri sata je sve što treba poduzeti, zaista impresivno u odnosu na osam sati Leaf potrebama na istom naponu. Međutim, priča ne završava tu, kao Leaf ima još jedan trik svoj rukava: DC brzo punjenje putem CHAdeMO standard. To daje 80 milja od raspona u samo 30 minuta, a dok ne globalni standard, ali, to je sigurno pokušava biti . SAE radi na vlastitom DC brzo-punjač standard, a to je poni Ford je u potrazi za leđa, govoreći:
Fast Charge neće biti uključeni na Focus Električni dok industrijski standard je postavljen od strane SAE. Jednom odobren / prihvaćeni standard je na mjestu, mi ćemo raditi na uzimajući automobil spreman za [to].
To nas ostavlja s dva pitanja. Prvo će SAE će dobiti svoj standard finaliziran prije Ford Focus dobiva Electric završen? Drugo, bit SAE standardu biti u skladu s japanskom CHAdeMO standard? Nažalost, naša magija osam loptu, ne daje nam puno nade za bilo računu.

Ford Focus Electric vjerojatno kako bi podržao / DC brzo punjenje, sporije od Leaf nakon što su svi? prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 31 siječanj 2011 09:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor PluginCars.com | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar