ponedjeljak, 31. siječnja 2011.

CE Oh no on nije! Netgear šef naziva 'game over' za Microsoft, poslovi ',' ja 'razlog iPhone ne podržava Flash

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/31/ce-oh-no-he-didnt-netgear-boss-calls-game-over-for-microsof/:
Ne mogu reći da je Patrick Lo je naziv koji je odmah zazvonio bilo zvona ovdje. On sigurno nije prepoznatljiv kao Netgear, tvrtka koja je stolice i pravila vrhovni. Ali dječak je udario naše radarskih zaslona jutros. Lo imali dosta kritika proširila diljem Microsoft i Apple logorima danas na tiskovnoj ručak u Sydneyu. Oh, gdje se čak i za početak? Počnimo s Microsoftom, i Lo's tvrde da je "Microsoft je više - Game Over, iz moje točke gledišta", kada se uspoređuju Windowsi 7 Telefon je priliku da se natječu s Android i iPhone. Sumnjičav, a ne s Redmond's Windows 7 i MS Office novčani krava gorivo Microsoft snažnu želju da se izvršiti na svoju novu mobilnu strategiju .

Lo zatim okrenuo znamenitosti na Apple, nakon što je ovo za reći na temu Apple odbijanja kako bi podržao / Adobe Flash na mobilnim uređajima: "Što je razlog za njega smeće Flash Nema razloga osim ego?". Funny, mislili smo da je zbog izvedbe, sigurnost i potrošnja energije pitanjima. Lo kasnije dodao: "Jednom Steve Jobs odlazi, što je vjerojatno nije daleko, onda Apple će morati donijeti stratešku odluku o tome hoće li otvoriti platformi." Stilom. Hit izvor link ispod ako ste samo umiranje čuti kako "zatvorena" sustavi su inferiorni u odnosu na "otvorene" sustava sve više ponovno.

CE Oh no on nije! Netgear šef naziva 'game over' za Microsoft, poslovi ',' ja 'razlog iPhone ne podržava Flash prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 31 siječanj 2011 04:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Syndney Morning Herald | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar