ponedjeljak, 31. siječnja 2011.

Windowsi 7 Telefon's live pločice pretvorio u prilično uvjerljiv IOS temu (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/31/windows-phone-7s-live-tiles-turned-into-a-pretty-convincing-ios/:
Imao dovoljno gledanja rešetki i mape statičkih (kalendar app isključena, naravno) ikone na vašem iDevice? Pa, ovdje je jedna od opcija za olakšavanja vaše dosada: Windows 7 Telefon temu za iPhone i iPod touch. Vi, naravno, trebate bjekstvo iz zatvora vaš IOS ručni kako bi ga restyle toliko dramatično, ali kada to učinite, imat ćete sve svoje dragocjeno aplikacije sortirati po abecednom uredno gomilati na jednom zaslonu, s druge strpljivo čekajući za vaše prilagodbe i živjeti pločica izbora. To je lijep malo mod, moramo reći, i to je trenutno prolazi kroz testiranje beta, pa zašto ne iskoristite vaš iPhone i vidjeti ako se može preživjeti lizati Microsoft boje bez self-Izgaranje?

Nastaviti čitanje Windowsi 7 Telefon's live pločice pretvorio u prilično uvjerljiv IOS temu (video)

Windowsi 7 Telefon's live pločice pretvorio u prilično uvjerljiv IOS temu (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 31 siječanj 2011 03:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor modmyi | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar