ponedjeljak, 31. siječnja 2011.

ZMP se Grada Simulator Experiment uzima vozača iz automobila, drži kacigu samo u slučaju (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/31/zmps-city-simulator-experiment-takes-the-driver-out-of-the-car/:
ZMP se Grada Simulator Experiment uzima vozača iz automobila, drži kacigu samo u slučaju (video)
ZMP je učinio neke velike stvari u prošlosti - dobro, osim možda Miuro , spušten iPod dock koji osigurava vaše PMP će uvijek biti samo izvan dohvata. U posljednje vrijeme tvrtka je s naglaskom na self-vožnje automobila poput RoboCar MeV , i dok je ovaj mali jednom zasigurno nema vozača, da vozač nije zapravo u automobilu. To je potencijal kolnik revolucije. Zamislite da ste u mogućnosti sudjelovati u jutarnju mijenjati iz sigurnosti vlastitog doma! Upravo sada to je samo mali RC auto (nije za razliku od Malte Jehmlich je TelePresence Wipeout iz prošle godine) koji se upravljao po tome što izgleda kao Logitech Driving Force GT , što nam nadu da će sljedeći Gran Turismo nudi modu baš kao što je ovaj - minus oglavlje .

Nastaviti čitanje ZMP se Grada Simulator Experiment uzima vozača iz automobila, drži kacigu samo u slučaju (video)

ZMP se Grada Simulator Experiment uzima vozača iz automobila, drži kacigu samo u slučaju (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 31 siječanj 2011 15:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor zeromomentpoint (YouTube) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar