ponedjeljak, 31. siječnja 2011.

AMD je 5W Fusion APU staviti u svoju budućnost tableta izbora

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/31/amd-has-a-5w-fusion-apu-to-put-in-your-future-tablet-of-choice/:
Isti Singapur događaj koji nam je donio naš prvi pogled na AMD-ov Radeon HD 6990 Humongous također je služio kao pozornica za tvrtke prvi prikazivanje novog, čak i niže-powered Fusion APU. Redovito dual-core Ontario ( C-50 ) varijanta zahtijeva 9W moć proračuna za rad, ali AMD je uspio smanjiti da do 5W u čip dizajniran posebno da se koristi u tabletama. Takt ostaje na 1GHz i jezgra broj pčela nije dotaknuo, ali memorijski kontroler je dumbed dolje i periferne luka svedena na jednu od svake vrste. Ovaj pojednostavljeni C-50 je već našao dom u Acer-a od 10,1-inčni Windows 7 tableta i treba dokazati pristojno popularan među proizvođačima u potrazi za x86 alternativa dolaze plimni val ARM-based uređaja.

AMD je 5W Fusion APU staviti u svoju budućnost tableta izbora prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 31 siječanj 2011 06:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Softpedia , Netbook Vijesti | izvor PC Watch | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar