ponedjeljak, 31. siječnja 2011.

Inhabitat tjedan u Green: elektranu možete skijati, i NASA-u orbiti Nanosail-D

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/30/inhabitats-week-in-green-the-power-plant-you-can-ski-and-nasa/:
Svaki tjedan našim prijateljima u Inhabitat rekapitulacija tjedan najzanimljivijih zbivanja zelene i čiste tehnologije vijest za nas - to je Tjedan u Zelena.

Ovaj tjedan smo vidjeli nove horizonte za zeleni zora prijevoz kao NASA-in Nanosail-D postao je prvi solarni jedro letjelica u orbiti Zemlje i predsjednik Obama izdao poziv za milijun električnih vozila u svojoj državi Unije Adresa . Mi smo također test vozio nedavno izdao električni Mini Cooper i je uzeo pogledati na nekoliko prijevoz breakthroughs koji bi mogli počistiti automobil emisije - istraživači razvili su zagađenje zraka u borbi protiv putu liječenja i Cella energiju tvrdi da su stvorili emisije besplatno plin koji košta 1,50 dolara po galon.

U međuvremenu, ovaj tjedan Katar predstavio dizajn za 9 održivi stadioni za Svjetsko prvenstvo 2022 i Big otkrio planove za biljke-omotan otpada elektrane koji dubl kao skijalište. Super gradova su u porastu u Aziji kao Kina je najavila planove za izgradnju mega-grad veličine Švicarske i SOM predstavio Masterplan za rezanje-rub zelene tehnologije grad za Hanoi. S druge strane, u Dubaiju arhitektura viška je blijedi brzo kao izvješće pokazuje da je emirat je svijet u obliku arhipelag otoka je potonuo u more.

Također smo showcased najnovije u svijetu prijenosnih tech kao što smo donijeli ste briljantnu Vatrogasci iPhone app koji stoji spasiti živote, a mi zaokružuje naših pet omiljeni telefon punjenja zelena gadgeta . A ako ste u potrazi za slučaj da ga nose svi u, check out ove šik prošiven ipad torbe - samo stvar koju treba imati svoj kit udoban i zaštićene tijekom ovog mjeseca mećava.

Inhabitat tjedan u Green: elektranu možete skijati, i NASA-u orbiti Nanosail-D prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 30 siječnja 2011 21:15:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar