ponedjeljak, 31. siječnja 2011.

NewerTech adapter pretvara u eSATA USB 3.0, čini nasljeđe vanjski HDD osjećaju mladi opet

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/31/newertech-adapter-turns-esata-into-usb-3-0-makes-legacy-externa/:
Postoji prah-plave USB 3.0 priključak na strani potpuno nova računala, što šapće tvoje ime, ali vi jednostavno ne možete priuštiti da zamijenite vaše savršeno dobre eSATA vanjski hard disk radi kompatibilnosti. Vi jednostavno mogao odoljeti potrebu u potpunosti, ali ako imate potrebu za brzinu, tu je USB 3.0 za eSATA adapter sa svojim imenom na njemu, i to samo može doći u slučaju NewerTech. Naravno, Addonics, Siig i Bytecc prodati slično, ali kao i sve USB ističe, NewerTech nije trčkaranje ovdje, benchmarking kabel kako biste bili sigurni da bi mogao nositi 206.4MB / sec piše i 247MB / s čita. To je dovoljno da se nositi s većinom čvrstog stanja diskova, i te bi trebao u potpunosti biti pokrivena kada je u pitanju nešto s magnetskom vrti ploče. Vi ćete ga naći za 30 dolara ovaj tjedan na voli od OWC.

Nastaviti čitanje NewerTech adapter pretvara u eSATA USB 3.0, čini nasljeđe vanjski HDD osjećaju mladi opet

NewerTech adapter pretvara u eSATA USB 3.0, čini nasljeđe vanjski HDD osjećaju mladi ponovno prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 31 siječanj 2011 01:39:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Sve USB | izvor Novije tehnologije | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar