ponedjeljak, 31. siječnja 2011.

HTC Thunderbolt rumored da se udaranje Best Buy 14. veljače, sans mobilnih hotspot ili Skype video?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/30/htc-thunderbolt-rumored-to-be-hitting-best-buy-february-14th-sa/:
HTC Thunderbolt bi mogao biti službeno najavljen na CES putu natrag, ali još uvijek prilično malo mi ne znamo o telefon - naime, cijena ili puštanje datum. Mi smo sada barem imati što izgleda da se prilično čvrstom naznaka potonje, međutim, ljubaznost iznad pucao od Best Buy inventara zaslon koji navodi na lageru dana 14. veljače. Ćete primijetiti da ekran zapravo ne spominje HTC Thunderbolt bilo gdje, ali neki sleuthing strane ljudi na Android središnje otkriva da je proizvod kod odgovara jednom naći na Thunderbolt kutiju koja se pojavila u posljednjih kazaljka-na video. Ulazak glasina da je odvojena jedna od Droid Life, koja je dobila neke navodno autentične Verizon materijali koji sugeriraju Thunderbolt neće isporučivati s mobilnim hotspot funkcionalnost omogućena na pokretanje, te da Skype video chat neće biti omogućen u početku bilo. Nije riječ o razlog za kašnjenje (ako postoji zapravo je jedan), ali obje značajke naizgled će biti omogućeno u nekom trenutku, a očito će biti rezervirano ikona u slučaju Skype, koji će prikazati "uskoro" ako poruka to je ispaljen.

HTC Thunderbolt rumored da se udaranje Best Buy 14. veljače, sans mobilnih hotspot ili Skype video? prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 30 siječnja 2011 23:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Telefon Arena | izvor Android Središnji , Droid život | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar