ponedjeljak, 31. siječnja 2011.

LG G-Slate donosi gostovanje na MysteryGuitarMan je YouTube kanal (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/31/lg-g-slate-makes-guest-appearance-on-mysteryguitarmans-youtube/:
LG promotivne strategije za G-Slate čini se da bi službeno mama o uređaju, dok ste pseudo-slučajnih slavne ga zafrkavati se ukratko nazire. Prije tjedan dana, K-pop umjetnik Seungri nam je dao naš prvi viziranje od dual-kamera niz na poleđini G-Škriljevac, koji je danas napravio svoj trijumfalni povratak na YouTube, ljubaznošću jednog MysteryGuitarMan. Stražnjoj strani uređaja se ovdje ne izgleda identična onoj u Seungri video, međutim metalnih traka razdvajanja kamere i "Google" brandiranje izgleda gotovo identično onome što je LG na leđima svojih Optimus 2X Android smartphone. Također vidimo jednu LED bljeskalicom za prvi put, postoji nekoliko neidentificiranih priključaka na dnu, barem jedan od njih vjerojatno pomoći pristajanje u pejzažnom načinu i mi primiti se vidjeti tableta u profil ideju o tome kako je tanka. Video nakon pauze.

Nastaviti čitanje LG G-Slate donosi gostovanje na MysteryGuitarMan je YouTube kanal (video)

LG G-Slate donosi gostovanje na MysteryGuitarMan je YouTube kanal (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 31 siječanj 2011 02:38:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink @ KevinLyHD (cvrkut) | izvor MysteryGuitarMan (YouTube) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar