ponedjeljak, 31. siječnja 2011.

Intel smatra Sandy Bridge nedostatak čipseta dizajn, pošiljke zaustavio i prisjeća se početka

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/31/intel-finds-sandy-bridge-chipset-design-flaw-shipments-stopped/:
Intel smatra Sandy Bridge nedostatak čipseta dizajn, pošiljke zaustavio i prisjeća se početka
Problem koji zahtijevaju "silicijski popraviti" je loša vijest u čipset poslovanje, a nažalost to je ono što Intel najavljuje. Njegov novi Intel čipsetom serije 6, Cougar Point , utvrđeno je da su nedostatak, nešto za napraviti sa SATA kontroler. Intel je ukazuje na to da luka može "degradirati tijekom vremena", što dovodi do slabe I / O performanse niz cestu. Sve pošiljke su prestali i popraviti proveden je za nove isporuke, ali to zvuči kao prisjeća će se s početkom uskoro za one s tim otkucava tempiranu bombu u roku od silicija. To nije kritičan problem upravo sada, ipak, tako da ako posjedujete Sandy Bridge Core i5 ili Core i7 sustav držati računalstvo s povjerenjem, dok u potrazi za opoziv primijetiti, ali to je loša vijest za Intelove dno crta: tvrtka je savjetovanje 300 milijuna dolara za pogodak prihoda.

[Hvala, Matt]

Nastaviti čitanje Intel smatra Sandy Bridge dizajn mana chipset, pošiljke zaustavio i prisjeća se početka

Intel smatra Sandy Bridge dizajn mana chipset, pošiljke zaustavio i prisjeća se početka prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 31 siječanj 2011 10:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar