ponedjeljak, 31. siječnja 2011.

Samsung Galaxy kaže Tab prodaje potrošači zapravo je prilično mali '

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/31/samsung-says-galaxy-tab-sales-to-consumers-actually-quite-small/:
Kada je tableta prodaje nije zapravo tableta prodaje? Kada je galaksija Tab , očito. Kao što je Wall Street Journal izvješća, te dva milijuna galaksija Kartice da je Samsung je izvijestila da je "prodao" u četvrtom tromjesečju prošle godine bili očito ne stvarne prodaje za potrošače, nego jednostavno prodaje distributerima (što je sasvim druga stvar). Čak i više iznenađujuće, Samsung je Lee Young-Hee dodatno objasnio o plaćama poziv u petak da je takozvani "proda-out" prodaju kupcima su zapravo "prilično male", ali ona ne bi osigurati određeni broj. Nešto zbunjujuće, međutim, ona je također kasnije primijetiti da, iako "sell-out je bio ne tako brzo kao što smo i očekivali", Samsung još uvijek vjeruje da prodaja potrošačima bili "sasvim OK", te da je "vrlo optimistična" oko 2011.

Samsung Galaxy kaže Tab prodaje potrošači zapravo je prilično malo ' prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 31 siječanj 2011 00:38:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Wall Street Journal | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar