nedjelja, 13. veljače 2011.

Samsung Galaxy Tab II i Galaxy S II slike pročuti ispred Barcelone događaja

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/12/samsung-galaxy-tab-ii-pictures-leak-out-ahead-of-barcelona-event/:

Tu su još dvanaest sati da ide prije nego što Samsung predstavio svoje nove proizvode na Mobile World Congress u Barceloni, ali nekako ima već niz slika navodno "od događaja." Mi nismo gunđanje, ipak, jer njih četiri show off novi 10,1-inčni Galaxy Tab II. Otkrili smo jučer da je Sammy škriljevca će se izvoditi Android 3,0 Saće na 1280 x 800 rezoluciju, a na 1GHz procesor, a čuo glasine da ' d imati 8 megapixel kamera sa HD video snimanje kao dobro, ali ovo je prvi put da smo položili na oči pristojan sliku tableta, i zamislimo da ste u istom brodu. Pridružite nam se na putovanju preko Samsung Hub vidjeti cijeli skup (i više udaraca od Samsung Galaxy S II), ili ako ste previše zauzet usisavanja dodirnom zaslonu-razmazivanje palce, jednostavno pritisnite pauzu kako bi vidjeli što učiniti jedinice leđa moglo izgledati.

[Hvala, Dell P.]

Nastaviti čitanje Samsung Galaxy Tab II i Galaxy S II slike pročuti ispred Barcelone događaja

Samsung Galaxy Tab II i Galaxy S II slike pročuti ispred Barcelone događaj prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 12 veljača 2011 23:55:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Samsung Hub | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar