nedjelja, 13. veljače 2011.

LG Optimus 3D ima dual-core CPU 1GHz OMAP 4, video kodeke gore wazoo

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/12/lg-optimus-3d-has-dual-core-1ghz-omap4-cpu-video-codecs-up-the/:
LG je bio moćni škrt s detaljima o svojim 3D smartphone, ali neke vrlo obećavajuće one samo imati trickled iz Barcelone uoči Mobile World Congress - u skladu s tvrtkama temu udvostručenje svega , LG Optimus 3D će brod s dual-core 1GHz TI OMAP 4 čip. S obzirom da smo vidjeli da se određeni SPC voziti tri ekrana , mi smo guessing da jedan 4,3-inčni zaslon stereo (da, 4,3-inčni je potvrđena) će biti stari šešir, i mi sigurno vidjeli uključen PowerVR grafike SGX540 baciti oko neke težine u mnogim Galaxy S . Raw naočale na stranu, ipak, Optimus 3D je značajka da smo bili na čekanju u Android za neko vrijeme: LG kaže da će imati "četiri puta više video dekoderima od konkurentskim izvedbama. " Doduše, to vjerojatno znači da će i dalje igrati samo oko osam video formata u ukupnoj, ali dokle god možemo igrati veliku većinu naših anime music video biblioteci, bez re-kodiranja dnevno, mi ćemo obećanje da samo povremeno mumljanje. Deal? PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje LG Optimus 3D ima dual-core CPU 1GHz OMAP 4, video kodeke gore wazoo

LG Optimus 3D ima dual-core CPU 1GHz OMAP 4, video kodeke do wazoo prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 12 veljača 2011 22:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar