nedjelja, 13. veljače 2011.

Samsung Galaxy S II službeni: Tegra 2, 4,3-inčni AMOLED Super Plus, dolazi ovaj mjesec (hands-on s video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/13/samsung-galaxy-s-ii-official-tegra-2-4-3-inch-super-amoled-plu/:
Jedna od najlošije čuvanih tajni na MWC ove godine - Galaxy S II - napokon je službeno, a mi bismo reći da je definitivno živi do svoje ime kao pravi nasljednik originalnog Galaxy S da svijetli Android tržnice na požara prošle godine. Glavni (i uglavnom očekivane) osobine uključuju 4,27-inčni 800 x 480 Super Plus AMOLED zaslon, 8 megapixel kamera sa primarni 1080p video hvatanje u pratnji 2 megapixel cam up front, Gingerbread s TouchWiz 4.0, integrirana NFC podrška (na nekim verzijama ), a ljuska mjerenje samo 8.49mm debeli, što ga čini vjerojatno najtanji smartphone ikada odvaliti proizvodne linije - u stvari, to je više od 0.2mm tanji od Sony Ericsson Xperia Arc je najtanjem dijelu. Najveća vijest ovdje, ipak, može biti da je Sammy ide s NVIDIA Tegra dvije jezgre - isti kao i LG Optimus 2X, Motorola Atrix 4G, i Droid Bionic - usprkos činjenici da svoj Exynos 4210 upravo je najavljen za ožujak proizvodnje.

Mi smo bili u mogućnosti provesti malo vremena s Galaxy S II danas, a mi uvjerljivo može reći da je ovo jedan prekrasan uređaj. To dionica uliti 4G je težnje kao ultra-tanki uređaj Android i vjerojatno dijeli većinu njegovih industrijskog dizajna elemenata, ali zanimljivo, uliti korake dolje 4,5 do 4,3 inča - ili drijemanje na činjenicu da je 4,5 je prevelika za mainstream smartphone, ili znak da je 4,5-inčni AMOLED Super Plus komponenta jednostavno još nije spreman. Možete potpuno primijetiti kako smiješno tanka telefon kao što počiva u ruci, a učinak je pojačan činjenicom da je dobio toliko površina - zaslon do ruba omjer je izvan ljestvice. Iako smo još uvijek preferiraju Android iskustvo dionica, TouchWiz 4.0 (kao da je se zove) na vrhu Gingerbread je jasno Samsung najprofinjenijih običaj Android kože do tog datuma, nove igre Hub u ROM-u ima potencijal učiniti bitku sa Sony's PlayStation Suite i dopušta programerima to zaobići preuzimanje datoteka određena mjera granica Android tržištu, ali nismo bili u mogućnosti testirati ga na pretprodukciji jedinici smo dati.

Zbog nedostatka vremena i povezivost, nismo bili u mogućnosti da stavi telefon kroz paket testova brzine, nego cijeli UI osjećala savršeno brzo i glatko, testament Tegra 2's kotleta. Kao i na CES-u bili smo otpuhan jasnoću i svjetlinu Super Plus AMOLED zaslon - slike već odličan Super AMOLED tehnologije amped gore na steroidima, a vi ćete imati dobar osjećaj za ono što smo pričaju ovdje . Sve u svemu, ovo izgleda kao velika nadogradnja za Galaxy S, ako ništa drugo, mi smo malo zabrinuti da će to biti mrvicu prevelika za ljude koji su bili savršeno sretni na 4-inčni tier, ali izgledi su dobri ovi nastavit će se ručica iz manjih uređaja za one ljudi. To će biti na tržištu u dijelovima Europe i Azije čim ovaj mjesec, nije riječ o Sjevernoj Americi, ali kao i uvijek, ima malo sumnje Samsung ima neke planove u djela. Slijedite pauzu za naš kratki video i punu press release.

Nastaviti čitanje Samsung Galaxy S II službeni: Tegra 2, 4,3-inčni AMOLED Super Plus, dolazi ovaj mjesec (hands-on s video)

Samsung Galaxy S II službeni: Tegra 2, 4,3-inčni AMOLED Super Plus, dolazi ovaj mjesec (hands-on s video) prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 13. veljače 2011 00:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | |

Nema komentara:

Objavi komentar