nedjelja, 13. veljače 2011.

Sony Ericsson Xperia touts igrati igre, obećava 50 naslova na pokretanje

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/13/sony-ericsson-touts-xperia-play-multiplayer-gaming-promises-50/:
Igre telefona nije posebno bez neke igre da ga natrag gore, i Sony Ericsson zahvalno je popuniti barem nekoliko novih pojedinosti o tom dijelu jednadžbi u svom MWC konferenciji za novinare danas. To uključuje i nagovještaj nekih mobilnih hotspot-based multiplayer igre, i obećanje o "oko 50 naslova" koji će biti dostupan na pokretanje, uključujući i Guitar Hero, Assassin's Creed, Dead Space i Reckless Racing. Nažalost, to nije jasno kako mnogi od onih koji će zapravo biti ekskluzivno za Xperia Igrajte kao razliku Android telefone u cjelini, kao i činjenica da je SE samo istaknuti neke ekskluzivne dodatne razine za Reckless Racing nije točno sve što je ohrabrujuće. Mi smo 'nagađanje postoji još mnogo više detalja doći, ipak, tako Stay tuned.

Sony Ericsson Xperia touts igrati igre, obećava 50 naslova u pokrenuli prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 13. veljače 2011 13:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar