nedjelja, 13. veljače 2011.

Samsung serije 9 slajdovi svoje rail-tanki tijelo kroz FCC

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/12/samsung-series-9-slides-its-rail-thin-body-through-the-fcc/:
Zapamtite Samsung 9 serije laptopa iz HZZ-a? Naravno da ne, to je ozbiljno tanka, duraluminijum 13-inčni laptop s novim Sandy Bridge Core i5 procesor i 128GB SSD. Pa, kao što možete vidjeti iz oznaka pucao iznad, 0,68-inčni sustav upravo prolazi kroz FCC, što znači da mršavi dojilja bi trebala biti na putu da dosegne veljača release . (Naš Samsung kontaktirajte nas rekli da smo trebali biti trudna jedinica kasnije u mjesecu, tako da smo uz pretpostavku da će pogoditi trgovaca oko toga.) FCC podnošenje ne otkriva puno - to je zapravo poslali Broadcom - no label jasno pokazuje svoju 900X3A broj modela i drop-down luka zasuna na rubovima. Mi ćemo biti čuvanje naše oči peeled za više o ovoj ljepoti, ali to nikada ne može povrijediti gledati naše ruke na video od HZZ-a se sjetiti samo ono što smo lusting nakon ovdje. Video nakon pauze!

Nastaviti čitanje SAM-ovi serije 9 slajdovi svoje rail-tanki tijelo kroz FCC

Samsung serije 9 slajdovi svoje rail-tanki tijelo kroz FCC prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 12 veljača 2011 18:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Wireless Dobrota | izvor FCC | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar