nedjelja, 13. veljače 2011.

Osmi Circuit izjavljuje RAZR računalo pod saveznim zakonom

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/12/eighth-circuit-declares-razr-a-computer-under-federal-law/:
Postoji malo sumnje da je današnja smartfone su džep računala - oni su jednako ili više nego moćna stolna računala yesteryear - ali što o dumbphones? Pa, u SAD-u protiv Kramera, Osma Circuit Apelacioni sud samo smatra da Motorola V3 Motorazr odgovara federalne zakonske definicije za računalo - i citirani Woz u mišljenju: "Sve je računalo u njemu danas." Čini se malo glup nazvati RAZR računalo, ali sudovi mogu samo protumačiti postojećim zakonima, a ne napraviti nove - i američki zakon kaže računalo je "elektronički, magnetski, optički, elektrokemijska, ili druge velike brzine obrade podataka uređajem koji obavljaju logično, aritmetički, ili skladištenje funkcije. " Budući da je ovo prvi put savezni prizivni sud donio odluku o tom pitanju, osmi Circuit postaviti presedan koji drugi sudovi su vjerojatno da će slijediti. I da, sud je svjestan takva definicija može uključivati mikrovalova i kava makeri, i obavijestio Kongres da bi trebalo mijenjati zakon, ako to ne sviđa. Bez obzira da li se slažete, ovo tumačenje dodao neke zatvor za čovjeka koji je priznao krivnju za težak to upuštati u seksualne aktivnosti s manjim, tako da blaga apsurdnost to sve je u redu s naše strane. Negdje Chris Hansen je nasmijana.

Osmi Circuit izjavljuje RAZR računalo pod saveznim zakonom prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 12 veljača 2011 21:14:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink New Orleans City Business | izvor Scribd | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar