nedjelja, 13. veljače 2011.

Boston planiranja ubojstva rupe s vašeg telefona akcelerometar

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/13/boston-planning-to-murder-potholes-with-your-phones-acceleromet/:
Akcelerometara u potrošačke elektronike već su pokazale vrijednost daleko izvan njihovih proizvođača ikada namijenjene - ali je ikad mislite da je vaš automobil je opsjedali ovjes bi bio dobročinitelj? Dužnosnici u Bostonu su oko toying s eksperimentalnim smartphone app zvan Street Bump koji je sinkroniziran na držati oko vanjska strana za rupe kao što voziti, kada se otkrije poremećaj u snagu, čini znanje lokacije. Nije riječ o tome kada Bostonci će imati koristi od voća Street Bump's rada, ali programeri će koristiti ovog proljeća i ljeta nakon zamrznuti rupa sezone za fino podešavanje algoritam tako da se može razlikovati između, recimo, zurenje krater u ceste i vaše siromašnih vozačke vještine (samo kidding, sigurni smo da ste u redu vozač).

[Image via Wikipedia ]

Boston planiranja ubojstva rupe s vašeg telefona akcelerometar prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 13 veljača 2011 11:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Popular Science , DVICE | izvor Boston Globe | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar