nedjelja, 13. veljače 2011.

Webby je Android-powered Chumby stvar koja nije osvojila bilo kakve nagrade - još

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/13/webby-is-the-android-powered-chumby-thing-that-hasnt-won-any-aw/:
Webby je Android-powered Chumby stvar koja nije osvojila bilo još nagrada Što je Webby? To je, u skladu sa svojim proizvođača Avantis, "revolucionarni novi gadget koji je kao ništa Vaši klijenti vidio prije." To je, naravno, pretpostavlja da oni nikada vidio Chumby , jer to je u osnovi ono što je to - trčanje Android , ipak. To značajke paket widgete i malo apps koji će vam radio stream internetu, provjerite e-mailove, krstarenje RSS feedove, pa čak i probuditi se alarm. Da, upoznat stvari, ali očito nedostaje društveni networkability je malo nešto neprijatno. (Postoji čak ne čini da se Twitter klijent!) It's powered by 600MHz ARM CPU sa 256MB RAM 2GB interne flash upareni sa SD i USB proširenja. 3,5-inčni zaslon osjetljiv na dodir ima rezoluciju od 320 x 240 i to ću spojiti preko WiFi 802.11b/g/n. To je čak i DMB prijamnik, ako vam se dogoditi da se živi u zemlji koja je slično opremljen. Sve to kontrolira čudo da je Android 2,1, ali za neobjavljen cijena.

[Hvala, Till]

Webby je Android-powered Chumby stvar koja nije osvojila bilo kakve nagrade - još prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 13. veljače 2011 03:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Avantis | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar