nedjelja, 13. veljače 2011.

Greenpois0n RC6 pauze novi Apple TV-obveznice, obavlja Nesmetano jailbreak i instalirati NitoTV

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/12/greenpois0n-rc6-breaks-new-apple-tvs-bonds-performs-untethered/:
Instaliranje nitoTV na Apple TV se uključiti blago teško SSH proces, i za one ljudi koji su isključeni pokretanjem terminala i probijanje linija koda, najnoviju verziju greenpois0n (RC6) može bjekstvo iz zatvora vaš uvrijeđenost interesa. To će obaviti Nesmetano bjekstvo iz zatvora (što znači, možete ponovno podizanje sustava tvoj iProduct bez potrebe da ponovno JB), čime se oslobađa uređaja (iPhone, ipad, itd.), trčanje 4.2.1 i omogućiti vam da ispuni sve svoje out-of -zatvor potrebe. Grupirati u ovom novom izdanju je utovarivač koji će ubrizgati nitoTV pravo na svoju malu crnu kutiju Apple. Ovaj novi greenpois0n je rekao kako bi riješili probleme emulacija ( zodttd's emulators su vlasništvo izdanja) i može se primijeniti pravo na uređaju koji je bio oslobođen s RC5. No, nastavite s oprezom - mi smo gledajući hrpa jailbreakers na Twitter-u tvrdeći da su naletio na pitanja (WiFi, dizanje) s RC6. Hit izvor link na zgrabite ili verzija Mac ili Windows.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Greenpois0n RC6 pauze novi Apple TV-obveznice, obavlja Nesmetano jailbreak i instalirati NitoTV prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 12 veljača 2011 22:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink @ Pod2g | izvor greenpois0n | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar