nedjelja, 13. veljače 2011.

Fisher Cijena releases iCan Igra slučaja i Kid-Tough vidjeti sebe fotoaparat, youll 'hvala' em

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/12/fisher-price-releases-ican-play-case-and-kid-tough-see-yourself/:
Vi znate tko vas može računati na kako bi zaštitili svoju tehnologiju? Fisher Cijena , da je tko. Znamo, zvuči malo ludo, ali ono što druge tvrtke vani je razmišljanje o zaštiti gadgeta od onih sladak još masne ruke djecu? Tvrtka je udaranje off Milanović s nekoliko novih gadgeta koji ne samo da, i prva gore, da je slatka mala Laugh & Saznajte iCan Play iPhone slučaj tamo gore. $ 20 plastičnih kućišta trgovina bilo koje generacije iPhone ili iPod Touch i ima ekran pokriti kako bi zaštitili svoje dragocjeno kapacitivni LCD iz "dribla i sliniti". Ozbiljno, OtterBox je svoj rad izrezati - igračka čak je pogodio i ručke zabavljati kada mama ili tata moraju trgnuti mobitel iz za upućivanje poziva. A budući da gleda e-mailova, tekstovi, ili aplikacije mogu dobiti pomalo dosadno za one od tri do 36 mjeseca starosti, nakon neko vrijeme, Fisher je dodao nekoliko novih Laugh & Saznajte aplikacije na App Store kasnije ovog mjeseca.

Što je starije djece, pitate? Pa, oni neće biti zainteresirani za svoj brand novi point-and-shoot kad sam dobio Kid-Tough vidjeti sebe Camera vlastite. Ili barem da je ono što tvrtke nadajući - plastična kamera ima rotirajući 1,2 megapiksela objektiv s 4x zoom pa djeca mogu fotografirati se, a zatim ga provjeriti na 1,8-inčni LCD zaslon. Strijelac kuće utor za SD karticu i pokreće četiri AA baterije. Naravno, to ne imati najnoviji i najveći naočale, ali ono $ 70 kamera Znate li da možete prilagoditi snimaka s "zabava digitalne marke"? Mi smo vam rekli svoje gadgete će ostati sigurna i zvuka. ICan Play slučaja i Kid-Tough fotoaparata neće biti dostupni do ovog ljeta, ali smo dobili galeriju kazaljka-na Fotografije niže, tako da možete check 'em out ranije.

Fisher Cijena releases iCan Igra slučaja i Kid-Tough vidjeti sebe fotoaparat, youll 'hvala' em prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 12 veljača 2011 19:43:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar