nedjelja, 13. veljače 2011.

WSJ potvrđuje mini-iPhone, kaže Apple može napraviti MobileMe besplatno

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/13/wsj-corroborates-the-mini-iphone-says-apple-may-make-mobileme-f/:
The Wall Street Journal je težio u na glasine o Apple's iPhone manje , a kao razlog navodeći "ljudi upoznatih sa slučajem", publikaciju kaže da su glasine su vjerojatno istinite. Jedan od takvih poznatih osoba navodno vidio uređaj upola manji od iPhone 4, nosi kodno ime "N97", i rekao da je slušalica će biti samo oko polovice veličine originala, a na tek oko pola cijene previše. Nevjerojatno, ali oni anonimni izvori nastavio otkriti informacije, izražavanje ideja da Apple bi mogao konačno napraviti svoj MobileMe oblak usluga svita slobodan, i da to može biti samo platforma s koje Apple konačno mogla pokrenuti streaming glazbe platformu i smanjiti potrebu za sve one gigabajta flash pohrane u svoj džep. Mi ćemo pustiti te znati ako ili kada je bilo to dogodi, u redu?

WSJ potvrđuje mini-iPhone, kaže Apple može napraviti MobileMe besplatno prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 13. veljaca 2011 14:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor WSJ | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar