nedjelja, 13. veljače 2011.

Microsoft role dugo, dugo očekivanog Windows Update da biste onemogućili AutoRun za USB Pogoni

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/12/microsoft-rolls-out-long-long-awaited-windows-update-to-disable/:
To je već promijenio ponašanje u sustavu Windows 7, i Microsoft je sada napokon valjanog out ažuriranje za starije verzije sustava Windows koji sprječava program od izvršenja automatski kada USB voziti je priključen na PC. To ponašanje je krivac za širenje zlonamjernih programa u posljednjih nekoliko godina - uključujući i sramotno Conficker crv - i Microsoft zapravo već napravio to moguće onemogućiti funkcionalnost još u studenom 2009, iako samo kroz update dostupan iz centra za preuzimanje web stranice. To je sada konačno gurnula ažuriranje kroz kanal Windows Update, ipak, koja bi trebala uzrokovati da se mnogo šire razmještene (posebno u velikim organizacijama). Kao što je objašnjeno u prilično podugačak blogu, međutim, Microsoft je odlučio jednostavno bi ga "važnim, ne-sigurnosne update" umjesto obaveznog update, jer se ne vidi tehnički AutoRun kao "ranjivost" - to je bio po dizajnu, nakon svega. To znači da ćete morati potražiti opciju u Windows Update i prekrižite kako bi ga instalirali - ako se odlučite, možete re-omogućiti u bilo koje vrijeme uz patch.

Microsoft role dugo, dugo očekivanog Windows Update da biste onemogućili AutoRun za USB Pogoni prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 12 veljača 2011 23:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Sve USB | izvor Microsoft | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar