srijeda, 23. veljače 2011.

Motorola dolara vlastiti trend, lišće Xoom bootloader unlockable

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/22/motorola-bucks-its-own-trend-leaves-xoom-bootloader-unlockable/:
Ljepušan velik dio sve što dolazi iz Moto ovih dana je osamari s čvrsto zaključana bootloader u paru s jednom nagovarati otporni shemu ili drugi , izradu custom kernele - krv telefon sjeckanje zajednice - lukav u najboljem slučaju, gotovo nemoguće u najgorem slučaju. Naravno, tu je tračak nade prošlog mjeseca kada je tvrtka je rekao da je rad na rješenje koje bi se razonoditi u developer zajednici, i to izgleda kao Xoom može biti ležaj neke da voće: bootloader može biti otključan i relocked po volji. Sada, mi smo misleći da moto može sam raskliman kraljuje malo ovdje jednostavno zato Xoom izvodi potpuno kosti dionica graditi od android i, kao Saće je pokretanje uređaja, Google bi mogao biti prikazuje neke utjecaj iza scene ( Nexus Jedan i Nexus S obje imaju unlockable bootloaders, na primjer) ... ali to je dobar znak.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Motorola dolara vlastiti trend, lišće Xoom bootloader unlockable prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 22 veljača 2011 17:54:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor @ Motorola (cvrkut) , Sony Ericsson Vlasnici foruma | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar