srijeda, 23. veljače 2011.

Netflix prijavi se neke TV emisije iz DZS-a 'knjižnica za Watch Odmah streaming

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/22/netflix-signs-up-some-tv-shows-from-cbs-library-for-watch-insta/:
Budimo iskreni, koliko smo svi željeli igrati film snob, mislimo više od vas gledati obiteljske veze, Star Trek i Živjeli od djela Bergman i Kurosawa. Tako dugo dok je to slučaj, možda bol gubitka Kriterij sadržaja na YouTube Plus će biti olakšano riječ novi ugovor s CBS donosi pobio njenog starijeg pokazuje uključujući gore navedene plus Twin Peaks, Zona sumraka i noviji-ali- Ne-pokazuje nova kao medij za usluge za dvije godine počinje početkom travnja. Nema riječi o tome kako je velika provjerite sada 20 milijuna jak Netflix morali rezati povući ovu off, ali posao je ne-ekskluzivno, tako da možete vidjeti sve od tih na Hulu Plus, Amazon premijer, Redbox ili ... da dobijete sliku.

Nastaviti čitanje Netflix prijavi se neke TV emisije iz DZS-a 'knjižnica za Watch Odmah streaming

Netflix prijavi se neke TV emisije iz DZS-a 'knjižnica za streaming Watch Brzo prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 22. veljača 2011 17:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Netflix | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar