srijeda, 23. veljače 2011.

Samsung Galaxy S II prvi s MRT-port za dvonamjenske USB-a ili HDMI izlaz (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/23/samsung-galaxy-s-ii-first-with-mhl-port-for-dual-purpose-usb-or/:
Tu je mala, ali važna činjenica o Samsung's newest Android admiralski brod koji skliznuo ispod naših radara prošlog tjedna na Mobile World Congress. Galaxy S II je prvi smartphone to lice MRT luku. MRT-a, kao što ćete podsjetimo, prvi put objavljen u 2008 kao high-definition video Mobile link "standard" za mobilne uređaje promovira konzorcij koji uključuje Nokia, Samsung, Toshiba, Sony i Silicon Image. Tako da, još jedan mobilni povezivanje standardne baš kao i DisplayPort, mini-HDMI, ili Light Peak. U osnovi, micro-USB u obliku MRT utičnica u podnožju Galaxy S II značajke interne sklop koji prepoznaje USB-a ili MRT impedancije, a zatim se automatski prebacuje telefon u USB podatkovni / punjenja ili MRT audio / video / punjenje načina. Posebne 5-wire micro-USB za HDMI kabel omogućuje slanje video i audio za HDMI postojeće opremljene prikazuje. Na žalost, TV neće naplatiti Galaxy S II tijekom reprodukcije ako umetnete adapter telefon punjač između GSII i TV ili čekati MRT-omogućen TV početi isporučivati krajem ove godine. Jednom povezan, onda možete koristiti svoj TV HDMI-CEC kompatibilnim daljinskim za navigaciju i kontrolu Galaxy S II medija sučelja. GSII je samo prvi MRT uređaj s pola tuceta telefone, barem jednu tabletu, i nekoliko TV dolazi ovog ljeta. Više detalja su dostupne u video intervjuu nakon pauze.

Nastaviti čitanje Samsung Galaxy S II prvi s MRT-port za dvonamjenske USB-a ili HDMI izlaz (video)

Samsung Galaxy S II prvi s MRT-port za dvonamjenske USB-a ili HDMI izlaz (video) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 23 veljača 2011 02:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Charbax (YouTube) | izvor Samsung | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar