srijeda, 23. veljače 2011.

HP dobiva dolje to posao sa redizajniranim i osvježeni i EliteBook HP ProBook prijenosna računala (Hands-on)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/23/hp-gets-down-to-business-with-redesigned-and-refreshed-elitebook/:
Prije dva tjedna "potrošači" potpuno je dobio redizajniranu HP Pavilion DV i G-serije prijenosnih računala , ostavljajući one siromašne dečki u konferencijskoj sobi sa ništa ali njihova "stare" Calpella na temelju strojeva i tužan Excel proračunske tablice. Pa, to je njihov Okrenimo se sada u redu - HP je bio uzbudljiv do potpuno novih i EliteBook ProBooks za dečke i djevojke u odijelima (iako, mi smo stvarno na umu da tih laptopa su za svakoga u potrazi za nekim tvrd i moćan hardver). Svih deset novih strojeva (yep, 10!) Dobile su novi metalni dizajn, najnoviji Intelovi procesori Sandy Bridge , lica priznanje softver, i jednostavan pristup kvaka doći do hard disk i RAM-a. I ima još - hit skok za break down i pojavljivanja svakog od modela, i ne zaboravite provjeriti one galerije u nastavku za neke snimke tih platformama u tijelu.

Nastaviti čitanje HP dobiva dolje to posao sa redizajniranim i osvježeni i EliteBook HP ProBook prijenosna računala (Hands-on)

HP dobiva dolje to posao sa redizajniranim i osvježeni i EliteBook HP ProBook prijenosna računala (hands-on), prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 23 Fe

Nema komentara:

Objavi komentar