srijeda, 23. veljače 2011.

Motorola Atrix 4G dobiva teardown liječenje, četvrti G nigdje

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/22/motorola-atrix-4g-gets-the-teardown-treatment-fourth-g-nowhere/:
Ako je naš pregled od Atrix lijevo tragaju za više, sada možete blagdan oči na crijeva od Motorole novi Android elektrana. Zahvaljujući ljudi na iFixit , njegova teardown otkriva poznati raspon dijelova - 16 GB NAND flash, 960x480 PenTile LCD, 1GB DDR2 RAM-a i da je zvijer na NVIDIA Tegra 2 CPU. Što je više, je da teardown donosi na vidjelo neke mami vijesti - staklena ploča nije zalijepljena na LCD zaslonu. To omogućava za nespretni da ne moram potrošiti ekstra tijesto, ako se ispucati stakla (što je obično pričvršćena na zaslonu). Hit izvor link ako youve 'je dobio svoj Atrix i da su spremni rastaviti stvar sami.

PS - Postoji Qualcomm MDM6200 HSPA + čip unutar telefona. Naslov je trebao biti šala u odnosu na zablude o 4G bežična tehnologija. Možete pročitati ih sve ovdje .

Motorola Atrix 4G dobiva teardown liječenje, četvrti G nigdje prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 22 veljača 2011 22:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor iFixit | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar