srijeda, 23. veljače 2011.

Apple i drugih glazbenih trgovaca navodno gleda na 24-bitni, visoko-vjernost audio downloads

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/23/apple-and-other-music-retailers-purportedly-looking-at-24-bit-h/:

Digitalni preuzimanja, barem se odnose na glazbu, su došli dug, dug put. ITunes Music Store posebno je nadmašio Walmart u Americi je vodeći prodavatelj glazbe, i to je evoluirala od DRM-natovaren nered na ograničenje bez (ish) tržištu s više od prosjeka bitrate podršku. No, čini se da 256kbps jednostavno nije dovoljno visoka. Prema neimenovani "rukovoditelji koji su uključeni u pregovore," Apple - kao i nekoliko drugih digitalne glazbe trgovaca - su trenutno u pregovorima s oznakama za "poboljšati kvalitetu pjesme datoteka oni prodati." U osnovi, ovi prodavači se nadaju da jastreb 24-bitni audio umjesto komprimiranog 16-bitne datoteke dostupne danas, eventualno uz cijenu premije u prilogu. Pravi trik, međutim, neće biti prisiljavanje oznake na suradnju, ali da se zamijeniti opremu budućim uređajima za reprodukciju zapravo 24-bitni datoteke. iTunes sama po sebi je već sposoban za rukovanje 'em, ali iPod, iPhone i pobio drugih handheld uređaje nisu. U izvješću se ne navodi kako se u blizini posla bilo tko je, ali mi smo guessing da će biti prije nego kasnije. Krivovjerje 'nadajući iPhone pet brodova sa 128GB kapaciteta - mi si idući u morati strašno puno prostora za rukovanje tim lossless policije albuma.

Apple i drugih glazbenih trgovaca navodno gleda na 24-bitni, visoko-vjernost audio preuzimanja prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 23 veljača 2011 01:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor CNN | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar