srijeda, 23. veljače 2011.

Nexus S i Nexus dobiti jedan Android Gingerbread 2.3.3, popraviti slučajan ponovno podizanje sustava i pisati NFC

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/22/nexus-s-and-nexus-one-get-android-gingerbread-2-3-3-fixes-rando/:
Vaša Nexus Jedan je drugorazredni građanin nema više: Danas, Google je kotrljanje vanjska strana Android 2.3.3 za oba premijerno smartfone. Najnoviji graditi, još se naziva Gingerbread, donosi još više NFC Goodies od fortold , kao i Nexus S uskoro će se moći pisati (a ne samo čitati) rewritable NFC oznake, kao i djelovati kao proslavljeni NFC sama oznaka. (Možete vidjeti i mogućnosti u tri screenshot iznad). Što je više, Google nam govori Android 2.3.3 će popraviti slučajan ponovno podizanje sustava koje su mučile Nexus S kao što je kasno, a nudi i neke druge slučajne bugfixes kao dobro. Naći ćete cijeli kit i kaboodle streaming na svoj telefon preko zraka tijekom sljedećih nekoliko tjedana doći.

Update: Mi smo također čuli da integrirani Facebook kontakti će biti tretirani drugačije u android 2.3.3 - mi smo postignut na Googleu za više informacija.

Nexus S i Nexus dobiti jedan Android Gingerbread 2.3.3, popraviti slučajan ponovno podizanje sustava i pisati NFC prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 22 veljača 2011 20:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar