srijeda, 23. veljače 2011.

Google onemogućuje kontakt sinkronizacije u Facebook za Android, ali samo Nexus S za sada

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/22/google-disables-contact-sync-in-facebook-for-android-only-nexus/:
Vi znate da android 2.3.3 ažuriranje koje je curi van Nexus S smartphone sada? Google je odlučio iskoristiti ovu priliku da gurnuti svoj dnevni red prenosivost podataka s obzirom na android. Jednostavno rečeno, značajka Facebook za android app za pružanje socijalne mreže spremljene kontakt informacije kako bi vaš Nexus S je povučen iz ovdje na van, i čim ste dobili ažurirati sve što kontaktne podatke će nestati s vašeg telefona.

Mi smo proveli dok razgovarate sa Google rep, a su objasnili da je tvrtka zapravo je samo vraćanje službena pravila - obično, aplikacije morati koristiti android's kontakte API, ali Facebook je odobren izuzetak, što je omogućilo svoje kontakte kako bi ostati u oblak. U stvari, ono što Google tvrdi da to čini ovdje je ista stvar što će se dogoditi ako ste deinstalirali aplikaciju, ili izbrisati tvoj Facebook račun - svojim kontaktima kreirana i pohranjena u mreži više neće biti vidljiva na slušalici. Drugim riječima, Google pokušava gurnuti Facebook u tome da podaci dostupni na sebe, koji će biti pri ruci (mislim na druge aplikacije koje bi mogle koristiti svoj Facebook podatke u pokretu), ali nešto zabrinjavajuće u smislu zaštite privatnosti kao dobro. U svakom slučaju, argument nije vjerojatno da će izravno utjecati na mnoge pojedince u kratkom roku - Google nam govori da je Facebook sinkronizacije privilegije će biti ukinute u Nexus S (ne Nexus One) i drugih "olova uređaje" tek dolazi. Pročitajte tvrtke puni izjava nakon pauze, i odlučite za sebe ako je to vrijedno svađe oko.

Nastaviti čitanje Google onemogućuje kontakt sinkronizacije u Facebook za Android, ali samo Nexus S za sada

Google onemogućuje kontakt sinkronizacije u Facebook za Android, ali samo Nexus S za sada prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 22. veljača 2011 21:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar