srijeda, 23. veljače 2011.

Samsung predstavio pet i-Function NX serije objektiva, mi dugo za širu kompatibilnost

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/22/samsung-launches-five-more-i-function-nx-series-lenses-we-long/:
Izvan D3S je smiješno performanse pri slabom osvjetljenju , Samsung i-Funkcija leće samo može biti najbolja stvar koja se dogoditi s digitalnom fotografijom u posljednjih pet godina. Naravno, neki od vas su vjerojatno pljuvanje vanjska jutarnju šalicu Joe na misao, ali to je jedna od onih stvari koje vam uistinu morati koristiti cijeniti. Za one izvan kruga, imaju pogled natrag na naš NX100 pregled , i nakon što ste prodali, blagdan oči na pet novih u 2011 NX serije stabilno. Novi niz se sastoji od Samsungovih 18-200mm višenamjenskog Long zoom objektiv, svjetlo, kompaktan 16mm F2.4 ultra-wide palačinka objektiv, 60mm makro, 85mm F1.4 CSC leće (za one slabog osvjetljenja puca trebaju dosta od bokeh) i 16-80mm standardni zoom objektiv. Hit izvor link za sve detalje, ali ne idi za lov cijena ili puštanje datum - one su još uvijek skriveni u pozadini, nažalost.

Nastaviti čitanje Samsung lansira još pet-Function i NX serije objektiva, mi dugo za širu kompatibilnost

Samsung predstavio pet i-Function NX serije objektiva, mi dugo za širu kompatibilnost prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 22 veljača 2011 22:43:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Imaging Resource | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar