srijeda, 23. veljače 2011.

Drive Bender pušten, nudi popraviti vaše WHS Drive Extender woes

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/23/drive-bender-released-offers-to-fix-your-whs-drive-extender-woe/:
Drive Bender pušten, nudi popraviti vaše WHS Drive Extender woes Kada Microsoft naznačeno je ubija Drive Extender tehnologija za svoje nadolazeće Vail izdanje Windows Home Server , mnogi obožavatelji WHS izlije 40 na poklopac svoje MediaSmart servera. Kao odgovor na sve kuhano jamstvo HP je odlučio ubiti off serije i, dobro, stvari su u potrazi strašan. Doista Drive Extender neće biti dio Windows Home Server 2011 , što znači da nije integrirana mogućnost da jednostavno dodavati i uklanjati diskove iz jednog bazena za pohranu - ali ga ostaviti na pojedincima ponuditi Vaše popraviti. Sada možete pokušati Drive Bender, vrsta alternativnih Drive Extender je razvila tvrtka zove Division-M i rekao da rade s bilo okus Windows i nude istu vrstu diska spajanja i replicira funkcionalnost, ali to učiniti na neslužbene način. Beta je sada dostupan ako ste osjećaj, a više hrabra nego mi.

[Hvala, JagsLive]

Drive Bender pušten, nudi popraviti vaše WHS Drive Extender woes prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 23 veljača 2011 02:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink HomeServerLand | izvor Drive Bender | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar