srijeda, 22. prosinca 2010.

Chrome za uzrok rezultata tabeliran: dobre volje sve oko (ali uglavnom za cijepljenje)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/22/chrome-for-a-cause-results-tabulated-good-will-all-around-but/:
Jeste li se pridružite u Chrome za uzrok? $ 1.000.000 kartica-teška kampanja je došao i otišao (sa 250 kartica po danu maksimalno, koliko na naš klik-pomahnitalim užas ), i Google je zbroju do konačne rezultate. Od gotovo 60,6 milijuna kartica "donirala", 16,2 milijuna je za cijepljenje, 14.8m kartice za stabla, 14.1m za vodu ... 8.6m za knjige i 6.8m za sklonište. Malo zanimljivih dispariteta, tamo. Jesu li ta dva ne i prikazana u izborniku doprinos? Je li povratak (0,4 kvadratnih metara dnevno najviše) ne čini kao velik kao i broj stabala ste mogli biljka? Google e-knjige ? To je sve još uvijek dobar komad promjene za svaku od pet partnering dobrotvorne svrhe. Cijeli kvar na Chrome blogu - i ne deaktivirati da produljenje ako želite da poboljšate svoj reddit ovisnosti za sljedeću dobrotvorne go-oko.

Chrome za uzrok rezultata tabeliran: dobre volje sve oko (ali uglavnom za cijepljenje), prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 22 prosinac 2010 15:43:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Google Chrome blog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar