srijeda, 22. prosinca 2010.

Playbutton obećava da Vas nositi svoju glazbu s ponosom

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/22/playbutton-promises-to-let-you-wear-your-music-proudly/:
To je ne samo slotMusic pokušava prodati digitalne glazbe u neku vrstu fizičke forme - to tzv Playbutton koncept je stvaranje krugova u posljednjih nekoliko mjeseci, i to je sada konačno postaviti ići na prodaju u veljači s osam različitih albuma izabrati iz. Kao što ste mogli pretpostaviti, gumb je zapravo MP3 player, ali ne postoji način da se glazbi izvan nje i, kako bi stvari kao album kao što je više moguće, nema shuffle tipku ili. Tu je malo prostora za neko umjetničko djelo na to da ljudi znaju što slušate ipak, i ti zahvalno možete priključiti u svoj set slušalica. Kao i za koliko će koštati, Playbutton osnivač Nick Dangerfield kaže prodanih albuma na gumbe može biti onoliko koliko 30 dolara po komadu, iako on napominje da će biti sve do umjetnika da odluče koliko žele naplatiti - on predlaže "idealna cijena" će biti 15 dolara, ako bendovi ih prodaju na izložbama.

Playbutton obećava da Vas nositi svoju glazbu ponosno prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 22 prosinac 2010 08:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink BBC News | izvor Playbutton | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar