srijeda, 22. prosinca 2010.

Eliptički Labs postaviti za spremanje ipad iz mrlje s gesta 3D-sensing dock (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/22/elliptic-labs-set-to-save-your-ipad-from-smudges-with-3d-gesture/:
Eliptički Labs postaviti za spremanje ipad iz mrlje s gesta 3D-sensing dock (video)
San kuhinja računalstva još uvijek nije ovdje, s mnogo kuhara prisiljeni čitati iz arhaičnog papirnatih receptu lista ili, još gore, pamtiti stvari. Možda je sve što je potrebno je način za interakciju s našim gadgete bez uzimajući ih sve u neredu, a možda i Eliptičke Labs nas možete doći. Konačno. Tvrtka je nas dosadan sa svojim 3D gestom sučelje za godina i sada to izgleda postavljen da se konačno pokaže stvarni proizvod, motion-sensing ipad pristati prototip svoj debi u HZZ- u nekoliko tjedana. Ideja je da smuđ ovu lizalicu u vašoj kuhinji, a to vam daje potpunu kontrolu da li ste gnječenje kiselo tijesto ili miješanje meatballs, uvijek imajući vaše tableta crta-free - i higijenski. To izgleda kao donekle ograničen korisnost za nas, ali check out video ranije prototip ispod i vidjeti ako to ne učinite želite ispeći neke kolačiće. A, ako ne, slobodno nam donese neke.

Nastaviti čitanje Eliptičke Labs postaviti za spremanje ipad iz mrlje s gesta 3D-sensing dock (video)

Eliptički Labs postaviti za spremanje ipad iz mrlje s gesta 3D-sensing dock (video) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 22 prosinac 2010 09:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Mobile Magazine | izvor Eliptički Labs | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar