srijeda, 22. prosinca 2010.

Microsoft najavljuje ARM-temeljen Windows na CES?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/21/microsoft-to-announce-arm-based-windows-at-ces/:
Znamo Windows CE jibes s ARM-bazirane arhitekture, ali u punom cvijetu Windows? Izgleda kao svatko i njihove majke danas - biti specifična, Bloomberg, AllThingsD, a Wall Street Journal - izvještavanje su "izvori" tvrde da Microsoft je postavljen na najaviti Windows kompatibilnost s ARM čipovima, koji trenutno vladaju u kokošarnik mobilne i ugrađen scene, i još važnije dominirati na tržištu tableta . Pa da, dobili smo potrebu za takvim spajanje, i to stvarno bih stavio Microsoft u smart poziciju za niže snage uređaja, ali ovdje je kvaka: proizvodi se ne očekuje neko vrijeme - dvije godine prema WSJ - kao vozači moraju biti pisani za hardver.

Onda opet, to sve može biti za ništa. Cue još dobro povezan Microsoft novinar, ZDNet Mary Jo Foley, koji je izrazito mustafa predviđanje: novi Windows CE / Embedded Kontakt - vi ćete se sjetiti što smo vidjeli to trčanje na Tegra 2 tableta natrag na Computexu - i možda ARM podrška za Windows 8 (ili Windows 8 "Lite"). Drugim riječima, nitko nije jasno, sto posto ideja o tome što očekivati u siječnju, kako mi to kažemo, samo stay tuned.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Microsoft najavljuje ARM-temeljen Windows na CES-u? prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 21. prosinac 2010 22:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor WSJ , AllThingsD , Bloomberg , ZDNet | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar