srijeda, 22. prosinca 2010.

Tajna iz doba Sovjetskog Saveza laser tenk pops gore u Ivanovo oblasti

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/22/secret-soviet-era-laser-tank-pops-up-in-the-ivanovo-oblast/:
Ako smo naučili nešto iz bivšeg Sovjetskog Saveza, to je da je srušio carstva imaju puno strašan tech samo layin 'oko. Nedavno smo čuli priču od nekoga koji je pronašao ostatke bivšeg SSSR-a lunarni program pod tarp negdje, a sada ruski website je otkrila neke prilično loše slike od magarca samohodnih 1K17 kompleks Laser. Prvi razmještene u 1992, vozilo ima laserski sustav koji se mogu koristiti, kao stroj prevedeno dokumentu kaže, da "pružaju anti-opto-elektronički sustavi nadzora" čak "najtežim klimatskim uvjetima i nametnute oklop". (Drugim riječima, laseri bi poremetiti neprijatelja elektronike i optike, pa čak u sumornim ruske zime.) Čini se da je program bio ukinut prilično brzo s obzirom na trošak, s hardvera na kraju biti poslani u vojnu Tehničkom muzeju u Ivanovo Oblast.

Tajna iz doba Sovjetskog Saveza laser tenk pops gore u Ivanovo oblasti prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 22 prosinac 2010 14:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gizmodo | izvor Otvaga | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar