srijeda, 22. prosinca 2010.

Motorola traži 'Xoom' zaštitni znak cijelog svijeta, mogao biti dobro ime svog Android tableta

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/22/motorola-seeks-xoom-trademark-around-the-world-could-well-be/:
Dečki tamo kod Pocketnow su radili svojeg intelektualnog vlasništva domaća u posljednje vrijeme i što ste otkrili atipično široke trademarking napore koje provodi Motorola. Droid kavu je tražio da se povezuju s pojmom "Xoom" u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi, Europi, Australiji, Novom Zelandu, pa čak i Tajvan, što znači da što god tvrtka namjerava učiniti s imenom će se igrati prilično značajnu ulogu u svoje planove za budućnost. Kategorija primjenjuje za definiran je kao "prijenosnih računala i srodne pribor", što stvarno sužava stvari dolje na jednom uređaju Moto je u učionice da svi pričaju o: njegov Android Saće tableta . Sve to pravni tim djelatnost čini se da se ukaže na njeno ime bude Motorola Xoom, ali ima još vremena za umove promijeniti i branding biti revidirani. Hej, bar znamo šta logotip će izgledati.

Motorola traži 'Xoom' zaštitni znak cijelog svijeta, mogao biti dobro ime svojih android tableta prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 22 prosinac 2010 06:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Pocketnow | izvor USPTO , Cipó (Kanada) , OHIM (Europa) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar