srijeda, 22. prosinca 2010.

Rahul Sood pridružuje Microsoft kao GM za sustav Iskustvo u Interactive Entertainment Business

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/21/rahul-sood-joins-microsoft-as-gm-for-system-experience-in-the-in/:
Da, to je velik zalogaj starog radno mjesto, i ne, mi smo nemam pojma što to točno podrazumijeva bilo. Rahul Sood, začetnik Voodoo PC igre linija, je upravo objavila je priključio s Microsoftom za obavljanje loše navedene ulogu generalnog direktora za sustav iskustva u podjeli Interactive Entertainment. Mi zamisliti da je namjerno izgubiti definiciju, namjeravao dati Rahul širok djelokrug utjecaja i operacije koju je imao sa svojim prethodnog poslodavca , HP-a. On je već imao nekoliko izbora riječi jelo na temu Xbox odnosu na PC igre , tako da će biti najzanimljivija vidjeti gdje i kako se njegova energija koristi kao stvari pomaknuti naprijed. Najintrigantnijih dapače.

Rahul Sood pridružuje Microsoft kao GM za sustav Iskustvo u Interactive Entertainment Business prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 21. prosinac 2010 22:56:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Rahul Sood | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar