srijeda, 22. prosinca 2010.

OpenVizsla USB njuškanje ispunjava svoj cilj financiranja, a zatim neke

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/22/openvizsla-usb-sniffer-meets-its-funding-goal-and-then-some/:
It's not ipad gledati novac nano - ozbiljno, što je? - Ali s vremena otići prije konačnog zvono, USB sniffer OpenVizsla iznosio je više od 400 posto svog početnog financiranja cilj. To je više od 70.000 dolara što je ovog pisanja, s oko 510 pristaša, uključujući Stephen Fry, koji je bio prilično vokalnog o njegovu potporu (koja mora pomoći). Ako ćete podsjetimo, projekt - iz iPhone Dev tima i Twiizers virtuoza pytey i čahura - ima za cilj napraviti jeftini USB analizator koji mogu pomoći dekodirati vlasničke uređaja, popularna anegdota to da je isti koncept koristi u Kinect hack kako -u . To nije prekasno da zalog, naravno, i to će dobiti ćete neke posebne Goodies. Trebate više uvjerljivi? We're gonna ugraditi Alma psa debi video nakon pauze.

Nastaviti čitanje OpenVizsla USB njuškanje ispunjava svoj cilj financiranja, a zatim neke

OpenVizsla USB njuškanje ispunjava svoj cilj financiranja, a zatim neke prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 22 prosinac 2010 11:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Kickstarter , OpenVizsla | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar