srijeda, 22. prosinca 2010.

Pantech Vega Xpress dolazi sa DDR2 memorije, tvrdi ekstravagantne performanse

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/22/pantech-vega-xpress-comes-with-ddr2-memory-exaggerated-performa/:
Pantech je donosi novi bora na mobilni hardver prostor sa svojim nedavno najavio Vega Xpress slušalicu. Ovaj 4-inčni android 2,2 će Beastie dolaze opremljeni s neutvrđen iznos DDR2 RAM - Da, stvari koje se obično ide u x86 prijenosnim i stolnim računalima - koji Pantech će vam vjerovati je idući u puhati natjecanje iz poslovičan vode. Tvrtka tvrdi da je novi telefon dubl 3D grafičke performanse u odnosu na prethodnu najbolje, a energetsku učinkovitost je također rekao da se dva do tri puta bolje. Ostale specifikacije uključuju 5 megapikselni fotoaparat s autofokusom, 802.11n WiFi, 800 x 480 piksela, a 1500mAh baterije. Yours, pod uvjetom da ste bilo gdje u blizini Koreja, neko vrijeme uskoro.

Nastaviti čitanje Pantech Vega Xpress dolazi sa DDR2 memorije, tvrdi ekstravagantne performanse

Pantech Vega Xpress dolazi sa DDR2 memorije, tvrdi ekstravagantnu izvedbu prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 22 prosinac 2010 09:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Telecoms Korea | izvor Sky | Email ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar