srijeda, 22. prosinca 2010.

Acer Android tableta (i žiroskop) pogledati na video

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/22/acers-android-tablet-and-its-gyroscope-previewed-on-video/:
Dok je Acer nije bio voljan da nas vlast na predstojećim Android tablete na svojoj press događaj prošlog mjeseca , to izgleda kao tvrtka jednostavno ne imati istu vrstu kontrole nad svojim partnerima ili zaposlenika. Tri videa o tome što čini se da Acer 10-inčni tablet Android imaju popped up na YouTube, a ne samo da je škriljevac uključen, ali snimke pruža prilično jasan pogled na neke od Acer običaj Android aplikacije. Cijeli UI izgleda kao da je još uvijek u beta fazi i video samog izgleda kao da je neka vrsta unutarnje test demo - ne zaboravite Acer planira na brod te s Saće u travnju - ali tvrtka čini se da petljaju s oko žiroskop-based stranica okreće i neke jedinstvene pokrete unutar zoom foto / e-čitač aplikacija. Mi smo uz pretpostavku da je ploča izvodi Froyo jer postoji brzo zaviriti u početnog zaslona i app ladice u prvi video, ali drugo nego da smo doista na gubitku za detalje ovdje. Hit pauze za trio videa i vidjeti sve za sebe. Oh, i Acer, ako nam pošaljete, mi obećanje da ide lakše na ekranu (vidi 00:12 videa tri) od toga dama ... samo govoriš "!

Nastaviti čitanje Acer Android tableta (i žiroskop) pogledati na video

Acer Android tableta (i žiroskop) pogledati na video prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 22 prosinac 2010 16:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Engadget kineski | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar