srijeda, 22. prosinca 2010.

Bang & Olufsen dodaje WiFi Beo6 daljinsko upravljanje, ne mislim da je spomenuti

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/22/bang-and-olufsen-adds-wifi-to-beo6-remote-control-doesnt-think-t/:
Nije bilo lako, ali smo napokon uspjeli uočiti nekoliko razlika između starog Beo5 daljinskog upravljača i Bang & Olufsen je novo Beo6 koja je upravo pojavio na B & O stranicama. Za početak, hiperbolički proizvod stranica za kontroler je riječ-za-riječ kopiju starog, samo sa svakom instancom "5" zamjenjuje sa "6". Korisnički priručnik ne pruža mnogo pomoći ni navodeći da "Beo6 je u potpunosti kompatibilan sa Beo5" desno dolje na korištenje isti izbornik i kontrole. Pa što je novo? Pa, novi "wireless setup" poglavlje čini se da je trag koji ukazuje Beo6 može spojiti na WiFi mreže kako bi se omogućilo 2-smjerna kontrolu zajedno s drugim Bang & Olufsen proizvoda podržava 2-smjerna komunikacija - naravno, ovi nisu navedene i bilo koji oblik regulatora morat će se obaviti B & O trgovac. Mi smo uspjeli iskopati stari članak iz BeoWorld tvrdeći da Beo6 bi značajka dodir (a ne pritisak kao Beo5) osjetljiv widescreen zaslon za prikaz informacija poput omota i oznaku podataka baš čim B & O's BeoSound 4 Encore i BeoSound 5 mogao ga podržavaju. Iako ove vrste proizvoda zbunjenosti bi biti udarac protiv bilo koje druge mainstream potrošačke elektroničke daljinski, B & O vlasnici mogu odmoriti lako znajući da je njihov čovjek sluga će sortirati sve van.

Bang & Olufsen dodaje WiFi Beo6 daljinsko upravljanje, ne mislim na spomenuti da je prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 22 prosinac 2010 05:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor BeoWorld , B & O , B & O (Google cache) | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar