srijeda, 22. prosinca 2010.

AirFlick omogućava streaming proizvoljnih medija, DVD-a, čak i screencasting na Apple TV-u (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/22/airflick-allows-streaming-of-arbitrary-media-dvds-even-screenc/:
AirFlick omogućava streaming proizvoljnih medija, DVD-a, pa čak i screencasting na Apple TV-u (video) Ako ste ponestane stvari koje treba učiniti s vašim Apple TV , te su koristeći ga kao hokej pak sada da jezera su dobivanje čvrste, bolje je ići iskopati iz smet. Nakon gore na njoj IOS svirati hack , Erica Sadun je objavio alfa verziju alat zvan AirFlick koji omogućava reprodukciju bilo kojeg 'ol medijske datoteke na Apple TV. To je pokazao u video ispod. Stvari nisu savršeni, ali još je već drugi imaju polje dan s alatom, ljudi na TUAW figuring out kako ne samo potok cijeli DVD-a na Apple TV, ali cijeli svoj desktop slike previše jednostavno pružajući VLC ekran: / / URL u player. Kvaliteta izgleda malo sumnjiv i, kao što možete vidjeti na video ispod, to nije u potpunosti bez greške. Ali, ako imate najmanji malo strpljenja, to je sigurno vrijedi pucao, eh?

Nastaviti čitanje AirFlick omogućava streaming proizvoljnih medija, DVD-a, čak i screencasting na Apple TV-u (video)

AirFlick omogućava streaming proizvoljnih medija, DVD-a, čak i screencasting na Apple TV (video) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 22 prosinac 2010 07:52:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink MacRumors | izvor TUAW (Airflick) , (DVD reprodukcija) , (Screencasting) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar