utorak, 23. studenoga 2010.

Acer rivala Libreto W105 s Iconia dual-screen laptop / tableta

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/23/acer-rivals-libretto-w105-with-iconia-dual-screen-laptop-table/:
Ovdje u New Yorku na Acer Global pritisnite događaj , tvrtka govori dodir. Puno i puno dodira. To će biti uvođenje pravi smorgasbord opreme kao minuta roll on, ali to je udaranje stvari off sa svojim Windows 7-based Iconia dual-screen laptop / tableta. Za sve namjere i svrhe, to je Acer verzija Toshiba Libreto W105 (ili da dalek ASUS koncept smo vidjeli na CeBIT-u 2009 ), hvastanje par sjajan zaslon osjetljiv na dodir i nije teško specifikacije govoriti. Naravno, nećete naći tipkovnice ovdje - naprotiv, virtualni će se pojaviti jedan od sekundarnih panela. Mi ćemo se kopanje za pojedinosti oko cijena točku i puštanje datum, ali za sada, imaju gusak na gornju sliku, a samo zamisliti kako bi to moglo revolucionirati svoj život.

Acer rivala Libreto W105 s Iconia dual-screen laptop / tableta prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 23 studeni 2010 11:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar