utorak, 23. studenoga 2010.

FCC žele prihvatiti 911 SMS, MMS, pa čak i streaming video

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/23/fcc-looking-to-accept-911-texting-mms-and-even-streaming-video/:
FCC žele prihvatiti 911 SMS, MMS, pa čak i streaming video
Tkanina je preuzela mobilnim mrežama, a sada je suđeno da dominiraju našim odgovornih za hitne slučajeve, kao dobro. Prema Wired Epicenter, FCC je u potrazi za stopama od onih trailblazing savezne države Iowa, i proširiti svoje 911 usluge kako bi se omogućilo hitnim slučajevima biti prijavljen putem SMS poruke, i dok se na prvi pogled da može zvuk luckast, možemo misliti na neki puta kada to mogao napraviti puno smisla. Recimo da postoji netko u kući, a vi ne želite da oni znaju gdje se nalazite - tkanina je puno tiši nego govoriti. Ili recimo vanzemaljci napadaju, a vi nemate vremena da se prestati prikazivati - tekst je puno brže, previše. FCC je također očito gleda na primanju MMS pa čak i streaming video, tako da biste mogli poslati slike i snimke njihovih iznimno napredne taktike. Ako su ti napori su uspješni možda možemo preživjeti dolazak trans-dimenzionalnu prijetnja za samo malo dulje.

FCC žele prihvatiti 911 SMS, MMS, pa čak i streaming video prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 23 studeni 2010 10:28:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Wired Epicenter | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar