utorak, 23. studenoga 2010.

Microvision-a PicoP-based SHOWWX + projektor: dvaput kao svijetle, nula posto veći

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/23/microvisions-picop-based-showwx-projector-twice-as-bright-ze/:
Još uvijek drži na nabbing Pico projektor ? Znamo, znamo - da ćete skakati kada ima 1080p. Ali, ako ste košer s bebom koracima, Microvision najnoviji sudionik može stati samo zakon. SHOWWX + je revamped verzija ouftit izvorne PicoP-based SHOWWX , a čini se da punu godinu dana u inženjerskom laboratoriju omogućilo je tvrtki da iskočiti uređaj koji je 50 posto svjetliji, ali točno iste veličine. Unutarnja baterija može zadržati 15 lumena laser sija za dvije dobre sata, a tu je i izvorni 5,000:1 omjer kontrasta. iDevice korisnici će biti ushićen je znati da ovaj Gvido je Made for iPod, iPhone i ipad proizvoda, što mu omogućuje izlaz Netflix sadržaja bez DRM pitanja (ili tako da smo rekli). Razlučivost još uvijek provjerava u na 848 x 480, i ako sve to zvuči baš breskvast, možete dobiti jedan čelu svoj način i danas za 449 dolara. Šef o prošlosti pauzu za Netflix i Rage HD demo.

Nastaviti čitanje Microvision-a PicoP-based SHOWWX + projektor: dvaput kao svijetle, nula posto veći

Microvision-a PicoP-based SHOWWX + projektor: dvaput kao svijetle, nula posto veći prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 23 studeni 2010 04:38:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Microvision | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar