utorak, 23. studenoga 2010.

Regulatori uznemiren Comcast izvršna rekonstrukcija, NBC Universal preuzimanje kriv

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/22/regulators-perturbed-by-comcasts-executive-reshuffling-nbc-uni/:
Držite vaše konje, Bubsy. Iako je to izgledalo, ali bilo je malo je da se točka i Ts prijeći prije comcast's preuzimanje NBC Universal bio je službeni, ljudi na visokim mjestima sada se tresu glavom na nedavnu odluku prijevoznika. Kako se priča odlazi, Comcast i NBC Universala su još uvijek u pregovorima s Vladom oko predloženog preuzimanja, a čini se da malo žice su prešli u posljednjih nekoliko dana, Comcast je odlučio objaviti novu listu za upravljanje NBC Universal samo nekoliko dana prije , unatoč činjenici da je ista nije zapravo bila zeleno-lit. Prema izvješću unutar tamo kod New York Times, jedan neimenovani dužnosnik u Washingtonu je rekao: "Za ovaj veliki posao, i jedan koji nije odobren, comcast's ponašanje je drzak i arogantan." Naravno, to nije ovako okidač povlačenjem-u i samo po sebi je razlog za cijeli posao do kolapsa, ali to sigurno neće učiniti bilo što lakše na jedno društvo. Toliko za uzimanje na tim novim ulogama (i prateće podiže) prije Turske dana, ha?

Regulatori uznemiren Comcast izvršna rekonstrukcija, NBC Universal preuzimanje kriv prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 22 studeni 2010 18:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor New York Times | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar