utorak, 23. studenoga 2010.

Barnes i Noble gluho firmware verzija 1.5 je sada dostupna

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/22/barnes-and-noble-nook-firmware-version-1-5-now-available/:
Barnes i Noble je samo napravio verziju 1.5 svog gluho e-čitač je firmware dostupan. Što mogu gluho vlasnika očekivati od ove najnovije nadogradnje? Pa, tvrtka kaže da ima poboljšanu stranici osvježavanja oko 50 posto brže od prethodne verzije - što je dobra vijest jer smo otkrili da biti sporiji od svojih konkurenata . Update - koji je dostupan za obje verzije 3G i WiFi - također je Barnes i Noble najveća do sada za čitatelje, a uključuje i druge ispravke, kao što su usklađivanje između uređaja kao što je gluho razne aplikacije, prilagodljiv mape za svoju biblioteku, lozinku zaštita mogućnosti, poboljšano pretraživanje funkcije i performanse baterije. To svakako ne čini kao veliki update za nas, pa ići dobiti ako ste gluho korisnikom! Full press release je ispod.

Nastaviti čitanje Barnes i Noble gluho firmware verzija 1.5 je sada dostupna

Barnes i Noble gluho firmware verzija 1.5 je sada dostupna prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 22 studeni 2010 17:48:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar